Toegankelijk toerisme

Vakantie vieren in Portugal, steden bezoeken, door het land toeren om het erfgoed te leren kennen of genieten van een ontspannen vakantie aan zee ligt binnen ieders bereik.

Voor een kort of lang verblijf is Portugal de juiste keuze. Een goed klimaat, een grote verscheidenheid aan interesses op korte afstand van elkaar en een gevarieerd aanbod aan activiteiten en toeristische diensten met onze gebruikelijke vriendelijkheid.

Lxiscare biedt persoonlijke verzorging en toeristische ondersteuning voor mensen die (extra) hulp nodig hebben tijdens hun vakantie.

APOIO DOMICILIÁRIO A IDOSOS
APOIO DOMICILIÁRIO A IDOSOS

Als je naar Portugal komt en je hebt dagelijkse zorg nodig, dan kunnen we helpen bij het regelen van ervaren zorgverleners tijdens je vakantie, die volledig zijn aangepast aan jouw wensen en eisen, en die 24/7 beschikbaar zijn om je hele vakantie door te brengen.

In een scenario waarin je een langere periode in Portugal wilt doorbrengen, kunnen we ook de juiste hulp regelen.

Perfect voor als je primaire verzorger een familielid of vriend is die er zelf even tussenuit moet of als je alleen op reis gaat. Wij bieden hulp bij alle essentiële onderdelen van de zorg zonder dat je je autonomie verliest.

APOIO DOMICILIÁRIO A IDOSOS

Gespecialiseerde zorg

Onze ervaren verzorgers bieden zorg die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. We helpen bij de dagelijkse verzorging, zoals het toedienen van medicatie, bij het opstaan ‘s ochtends, bij het in bad gaan en bij alle andere facetten van zorg overdag en ‘s nachts. Een complexe aandoening is geen belemmering voor Lxiscare. Met de juiste medische begeleiding zorgen wij ervoor dat u of uw dierbaren kunnen genieten van een ontspannen vakantie.

Wat we voor je kunnen doen:

24/7 live-in zorgdiensten
Persoonlijke verzorging en verpleging
Hygiëne en persoonlijke verzorging in je accommodatie
Transfers en beddengoed
Verpleging voor revalidatie en postoperatief
Injectables, osteotomie en medische zorg
Gespecialiseerd transport (aangepaste auto’s en bestelwagens)
Hygiëneproducten
Ondersteunende materialen (aangepaste bedden, rolstoelen…)

Ons management- en supportteam werkt met een systeem van volledige beschikbaarheid om te garanderen dat elke klant binnen korte tijd de antwoorden krijgt die hij nodig heeft.

PRAAT MET ONS

Ik wens meer informatie of een gratis vrijblijvende offerte

Política de Privacidade

Chat
Hallo, hoe kunnen we u helpen?