24 uurs zorg

In de wetenschap dat bepaalde situaties een permanente en toegewijde ondersteuning van Lxiscare vereisen, beschikt het team over medewerkers die volledig beschikbaar zijn en ruime ervaring hebben met het monitoren van de meest uiteenlopende situaties.

Deze uitgebreide verzorgingsdienst, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar, maakt een zeer persoonlijke service mogelijk, met een grote efficiëntie en in een veilige omgeving, waardoor het vertrouwen, met name in het geval van ouderen, toeneemt en het welzijn van het hele gezin wordt bevorderd.

Lxiscare biedt thuiszorgdiensten aan in Portugal, Spanje, Nederland en België.

Lxiscare is een erkend bedrijf en onze diensten kunnen worden gefinancierd door verzekeringen en nationale en lokale gezondheidsstelsels.

Onze zorgverleners staan in voor alle soorten thuiszorg: supervisie, persoonlijke hygiëne en verzorging, ondersteuning bij dagelijkse activiteiten, schoonmaak van de woning, bereiden van en/of hulp bij de maaltijden, boodschappen doen, maar ook het regelen, coördineren en opvolgen van consulten, het toezien op het tijdig nemen van de juiste medicatie… Buiten Portugal wonen onze medewerkers permanent bij u in.

Getuigenis van een Lxiscare-zorgverlener:

Al onze zorgverleners worden door Lxiscare Human Resources geselecteerd op basis van zeer strikte criteria (aanbevelingsbrieven, certificaten op het gebied van geriatrische zorg, bewijs van goed gedrag en zeden…) en worden regelmatig geëvalueerd.

De monitoring en supervisie van de diensten wordt lokaal in elk land uitgevoerd, via een klantmanager, met ruime ervaring in het veld, die elke situatie op een gepersonaliseerde manier opvolgt.

Voor meer details, verduidelijking van elke vraag of aanvraag voor gratis offertes en zonder verbintenis, neem contact op met ons team.

PRAAT MET ONS

Ik wens meer informatie of een gratis vrijblijvende offerte

Política de Privacidade

Chat
Hallo, hoe kunnen we u helpen?