Home Gezondheid

Met het welzijn en comfort van het hele gezin in het achterhoofd, namelijk ouderen, zieken en hulpbehoevenden, biedt Lxiscare verschillende thuiszorgdiensten aan, onder andere Algemene Geneeskunde Consultaties, Verpleging, Fysiotherapie, Psychologie.

We beschikken ook over een teleassistentiedienst die een gepersonaliseerde telefonische opvolging mogelijk maakt, door gekwalificeerde technici, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.

Wij beschikken over specialisten uit de meest uiteenlopende gebieden, met een bewezen opleiding en ervaring, om alle noodzakelijke zorg te verlenen.

Naast de consulten en behandelingen, bevatten onze teams ook technici en assistenten die tal van taken kunnen uitvoeren op het gebied van thuisbegeleiding bij de ziekte, namelijk het invullen van recepten in de apotheek, het maken van afspraken, het toedienen van medicatie, enz.

Voor bijkomende verduidelijkingen, voor aanvragen van gratis offertes of zelfs voor de aankoop van producten (hygiëne, comfort, transport …) aarzel niet om ons te contacteren.

Vertrouwen in de uitmuntendheid en absolute toewijding van onze zorgprofessionals.

DIENSTEN

Verpleging
Fysiotherapie
Psychologie
Gerontologie
Geriatrische Psychologie
Spraaktherapie
Podologie
Voeding
Tandartsen
Drogisterij
Klinische analyse
Teleassistentie
Huisartsen
Dokters van verschillende specialiteiten
PRAAT MET ONS

Gratis offertes en zonder enige bijbehorende verplichting

Política de Privacidade

Chat
Hallo, hoe kunnen we u helpen?