Bij Lxiscare geloven we dat gezondheidszorg en welzijn thuis, waar mogelijk, de beste optie is voor degenen die ondersteuning nodig hebben en voor het hele gezin.

Onze bijstand, 100% gepersonaliseerd en geïntegreerd (multidisciplinair), kan worden aangevraagd op incidentele, regelmatige of permanente basis (24 uur), met als doel uw maximaal comfort en absoluut welzijn te garanderen.

Hiervoor hebben we een team van professionals, hooggekwalificeerd en ervaren in hun werkgebied, namelijk geriatrische assistenten, huishoudsters, schoonmaaksters, evenals verschillende specialisten in de thuiszorg.

Al onze medewerkers worden door het Human Resources team van Lxiscare geselecteerd volgens zeer strikte parameters, en worden altijd onderworpen aan periodieke evaluaties.

Met onze voortdurende inzet bouwen wij duurzame vertrouwensrelaties op, die een beslissende bijdrage leveren aan de verbetering van de levenskwaliteit van gezinnen in het algemeen.

Wij zorgen voor u en voor u wanneer u ons nodig heeft. Reken op ons in uw dagelijks leven. Samen maken we echt een verschil. Wij willen het meest effectieve antwoord zijn op al uw behoeften.

Chat
Hallo, hoe kunnen we u helpen?